Stedendriehoek

Swingnight bij Boode Bathmen

BATHMEN – Op zaterdag 18 mei komt de Swingnight weer naar Boode in Bathmen. Met de beste muziek van toen en nu, in combinatie met de altijd goede sfeer, trekt dit bekende 21+ feest al jaren volle zalen. In de Grote Zaal kun je dansen op de nieuwste hits, afgewisseld door de bekende Dance-Classics. In de Shotjesbar ga je helemaal los op de lekkerste House, Dance, Moombahton en nog veel meer. 

Wegens de extra ingelaste data van de Swingnights, is de pool van dj’s die draait voor dit evenement uitgebreid met een aantal nieuwe dj’s, die inmiddels hun sporen in het vak al ruimschoots verdiend hebben. Deze zullen afwisselend met de vaste dj’s de Swingnights gaan verzorgen. Ditmaal draait Dj Wesley inmiddels voor de tweede keer in de Grote Zaal en helemaal nieuw voor de Swingnight is Kevin Le Bridge die deze editie in de Shotjesbar draait.

De avond begint om 21.30 uur, tickets zijn zowel online via www.swingnight.nl als op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar. De volgende Swingnight is op zaterdag 6 juli.