Stedendriehoek

Swingen tijdens SOOS-Reünie

APELDOORN – Op zaterdag 18 november vindt de twaalfde SOOS-Reünie plaats in Zwitsalhal Noord aan de Vlijtseweg te Apeldoorn. Deze reünie is het enige festival voor de ‘iets’ oudere muziekliefhebber in Apeldoorn. Van 19.00 uur tot middernacht is het swingen met onder andere de hoofdact Livin’ Blues Xperience.

De reünie is niet alleen bedoeld voor bezoekers die in het verleden de bekende sociëteiten bezochten zoals Soos 59, de Groene Fles en Top 66, maar voor iedereen die van goede muziek houdt en nog oude herinneringen wil ophalen met oud-klasgenoten, buurt- en sportvrienden en oude geliefdes.

De hoofdact Livin’ Blues werd samen met Cuby + Blizzards gezien als de top van de Nederlandse blues scene. Bekende namen uit deze band zijn drummer Cesar Zuiderwijk en zanger/saxofonist Nicko Christiansen. Andere aanwezige muzikanten op het festival zijn: coverband B.O.B. met oud-leden van Husky, Doctor Rock met bijna nog de originele samenstelling onder leiding van Will Meurs, So & So (de band met onder andere de oer-leden van Flavium, Peter Beemsterboer en Eric Bagchus). Ook is Another Road aanwezig met oud-muzikanten van Warbull.

De kaartverkoop is al gestart. Een entreekaartje kost 17,50 euro. Ze zijn online verkrijgbaar via www.soosreunie.nl. Op de website staan tevens de fysieke winkels voor verkoop vermeld.