Stedendriehoek

Superheld valt Arno lastig

APELDOORN – Al meer dan vijf jaar verzorgt Arno Dijkerman de zogenoemde ‘Like & deel’-acties op de Facebookpagina van winkelcentrum Hart van Zuid. De pagina telt inmiddels al 6.364 volgers.

Arno is trots op winkelcentrum Hart van Zuid. Hij werkt ook alweer 23 jaar Bij Electro World Hamer Witgoed en zet zich voor alles in op het winkelcentrum. “Ik houd ervan mensen gelukkig te zien en ze te vermaken.”

Naast zijn drukke werkzame leven in de witgoedwinkel, spendeert hij ook veel tijd op Facebook en Instagram, met ondermeer dus de al genoemde Like & deel-acties maar ook: U bent aan de buurt…; Een boeket voor…; En Wens voor…

Veel ondernemers in of om Apeldoorn zijn al in zijn filmpjes te zien geweest, alsook diverse artiesten – onder wie zijn goede vriend Gerard Joling – en pretparken. “Ik gun de hard werkende ondernemers zo een podium en de inwoners kunnen hierbij mooie prijzen winnen. Een win-winsituatie dus. In die vijf jaar ben ik de tel kwijtgeraakt van alle winnaars, maar veel filmpjes zijn nog terug te vinden op YouTube”, aldus Dijkerman.

Echter, de afgelopen tijd wordt Arno flink lastig gevallen door de superheld Deadpool. Eind 2018 kreeg hij als ‘bewaker’ al te maken met onderwereldkoningin Carmen van Walraven in de film Penoza. Hij is dus wel wat gewend, maar begrijpt absoluut niet wat hij hiermee moet aanvangen…