Stedendriehoek

Strategie bepalen bij Philadwars

APELDOORN – Elk kwartaal doneert spellenwinkel De Wammus in Apeldoorn nieuwe bordspellen aan ontmoetingsplek Philadwars. “Ligt jouw interesse bij (strategische) bordspellen, wil je nieuwe mensen ontmoeten en zoek je een zinvolle dagactiviteit, dan hebben wij een mooi aanbod voor jou!”

“Vanaf maandag 26 februari starten we met de wekelijkse bordspelmiddag. Tussen 13.30 en 17.00 uur gaan we spellen spelen die strategisch inzicht vereisen, een uitdaging zijn en waar je enthousiast van wordt. Hierbij kun je denken aan het spel Ta-ke, Amul en Tiny Towns. Is er behoefte aan het spelen van een spel in eigen bezit, dan horen we dit graag. Deze middag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in strategische bordspellen en is niet leeftijdgebonden. Er is altijd professionele begeleiding aanwezig die deze middag begeleidt. Voor deze dagactiviteit is geen indicatie nodig. Deelnemen aan deze middag is gratis, voor koffie, thee en fris vragen we een vergoeding. Er kunnen maximaal twaalf mensen deelnemen aan deze middag. Voor meer informatie en om te horen of er nog plek is, kunt u contact met ons opnemen door te bellen of te berichten naar 06-31016904.”

Philadwars is een ontmoetingsplek die gesubsidieerd wordt door de gemeente Apeldoorn. Inwoners uit Apeldoorn ontmoeten elkaar hier omdat samen gewoon gezelliger is. Of je nu komt voor een kop koffie, een spelletje, de krant te lezen, of om mee te eten, iedereen is welkom. Bij Philadwars werken professionals en vrijwilligers naast elkaar om voor iedereen klaar te staan en samen de leukste activiteiten te organiseren.