Stedendriehoek

Stichting WEPAC organiseert kunstmarkt tijdens Open Monumentendagen.

APELDOORN – Op 9 en 10 september, tijdens de Open Monumentendagen, organiseert Stichting WEPAC in samenwerking met galerie ArtFra, van 11.00 tot 17.00 uur een kunstmarkt in het Westenenkerpark aan de Zilverweg 32 Apeldoorn.

Naast de kunstmarkt is er een expositie van Vereniging Oud Apeldoorn, een oud jaren 50 klaslokaal in de Rietendakschool te bezoeken, is er live muziek, zijn er door de dagen heen allerlei optredens, diverse workshops voor jong en oud, en historische wandelingen, etc. Uiteraard hoort bij zo’n dagvullend programma tegen een geringe vergoeding, ook een hapje en een drankje.

Stichting WEPAC (Westenenkerpark Activiteiten) is een maatschappelijk betrokken groep van vrijwilligers, die plaats biedt aan iedereen in de buurt of daarbuiten, die verbinding zoekt, zich gesteund wil weten en gehoord wil worden. Ze is er voor diegenen met afstand tot de arbeidsmarkt, die soms langdurig de groep komen versterken, of voor hen die maar dat éne zetje nodig hebben.

Wil je meer en  heb je zin om met de kunstmarkt mee te doen, dan is dat ook mogelijk.  Stuur een bericht naar wepackunst@gmail.com om het inschrijfformulier te ontvangen. Voor 1 september moet dit formulier wel worden geretourneerd.

De kosten van de marktkraam (vier strekkende meter met dakje) bedragen voor één dag €  40,-; voor deelname aan twee dagen € 50,-.  Meer kosten zijn er niet. Bij verkoop wordt geen commissie gerekend. Wel is het belangrijk dat je de kunst zelf hebt gemaakt. De doelstelling moet het promoten van kunst zijn en geen commercieel belang dienen.