Stedendriehoek

Steuntje in de rug met kerst

Enkele maanden geleden zijn Dani Levy en Tim Koldenhof begonnen met een actie voor zzp’ers die het lastig hebben in coronatijd. Zij kregen bijna 400 aanmeldingen.

“Na het succes van de boxen die wij voor de zzp’ers hebben rondgebracht met onze steuntje-in-de-rugactie, zetten we dit project door voor de kerstperiode”, aldus Tim Koldenhof. Ditmaal voor eigenaren van alle mkb-bedrijven in Apeldoorn die het erg zwaar hebben. Waar de werknemers vaak een kerstpakket ontvangen, is er voor de eigenaar een erg lastige periode. In deze kerstboxen zitten enkel producten van andere Apeldoornse ondernemers. “We krijgen steun vanuit de Economische Alliantie, van de gemeente Apeldoorn en het sociaal domein. Daarnaast zijn we in gesprek met de provincie Gelderland. Het doel is om wederom veel boxen rond te kunnen brengen in Apeldoorn”, aldus Dani Levy.

Dani en Tim zoeken bedrijven die hen kunnen helpen aan leuke inhoud voor de kerstpakketten. Alles is welkom als het goed aansluit op de actie. “Er zijn in Apeldoorn nu veel bedrijven die het lastig hebben en zelfs met faillissement bedreigd worden. Deze kerstbox lost dat zeker niet op, maar het is wel een leuke attentie in deze lastige tijd”, aldus Dani Levy. Mensen kunnen zichzelf of anderen aanmelden via de website www.steundemkb.nl.