Stedendriehoek

Startersevent voor vrouwen beleeft primeur

Van links naar rechts: Maartje Nuesink, Robine Blaauw en Shantall Rovers.

APELDOORN – De eerste editie van Het Startersevent voor vrouwen vindt op vrijdag 2 september plaats in Apeldoorn en wordt georganiseerd door Gold Works. Organisatoren Simone Levie, Shantall Rovers, Robine Blaauw en Maartje Nuesink: “Wij kennen het maar al te goed. Je wil graag beginnen met je bedrijf. Maar waar moet je beginnen? Hoe kom je aan klanten? Hoe werkt het met btw? Heb je een website nodig? Dan is het fijn als je ergens terecht kunt om van ervaringsdeskundigen te horen hoe je het kunt aanpakken. Daarom hebben we Het Startersevent in het leven geroepen.” 

Het Startersevent is ook voor vrouwen die twijfelen of ze een bedrijf willen beginnen of zich niet helemaal meer lekker voelen in hun huidige baan. Tijdens het volledig verzorgde Startersevent krijgen bezoekers antwoord op de meest uiteenlopende vragen die je hebt als je een bedrijf begint. “Daarnaast zijn er veel ervaringsverhalen te horen van vrouwen die hun bedrijf al zijn gestart. Zij vertellen over hun uitdagingen en successen tijdens de opstart van hun bedrijf en geven tips waar je op kunt letten. Ook zijn er workshops te doen, bijvoorbeeld Canva en Instagram voor je Business. Natuurlijk is er tijdens Het Startersevent genoeg tijd om te connecten en netwerken met andere startende vrouwen. Informatief én leuk dus.”

Aanmelden kan ook met z’n tweeën
Tickets zijn verkrijgbaar via www.hetstartersevent.nl voor 59 euro per persoon. Dit is inclusief lunch en lekkers. “Alleen komen kan soms spannend zijn. Of vind je het gewoon leuker met z’n tweeën? Kom dan lekker samen met je vriendin of kennis. Speciaal daarvoor hebben we een Duo Ticket. Kom je met z’n tweeën, dan is een ticket slechts 50 euro per persoon.”

Over Gold Works
Gold Works is een coworking space en community voor ambitieuze vrouwen in Apeldoorn. Je kunt er natuurlijk een werkplek huren maar vooral komen vrouwen uit Apeldoorn en omgeving er voor het netwerk, de inspiratie en de connectie met andere ondernemende vrouwen. Zie ook: www.gold-works.nl