Stedendriehoek

Start verkoop woonkavels De Bongerd

APELDOORN – In nieuwbouwwijk Zuidbroek start de gemeente Apeldoorn op vrijdag 18 november met de verkoop van nieuwe woonkavels. In het woongebied De Wellen biedt project De Bongerd ruimte voor negentien riante kavels voor vrijstaande woningen en één twee-onder-een-kapwoning. Met Park Zuidbroek ‘om de hoek’ biedt het ruim opgezette plan een locatie voor welstandvrij bouwen. Of het nu landelijk klassiek is of eigentijds modern, er is voor ieder wat wils.

Wethouder Mark Sandmann: “Zuidbroek is hier misschien wel op haar mooist; midden in het groen en op loopafstand van stadse voorzieningen. Met de start van de verkoop van De Bongerd kunnen we als gemeente tegemoet komen aan de wens om zelf te bouwen in Zuidbroek.”

Meer informatie over de kavels is te vinden op de website www.apeldoorn.nl/debongerd  en in de Kavels+Panden winkel. De uitgifte van deze kavels is op vrijdag 18 november. De kavels worden uitgegeven door middel van loting. Notariskantoor Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen verzorgt de loting voor deze kavels. Gegadigden kunnen vanaf maandag 14 november in een afgesloten brievenbus het inschrijfformulier inleveren bij Kavels+Panden aan het Marktplein 33. De brievenbus sluit op 18 november om 15.00 uur.