Stedendriehoek

Start open tuin seizoen bij De Roode Hoeve Nijbroek

NIJBROEK – Dit jaar is anders dan we allemaal ooit hadden kunnen voorstellen. Met zijn allen moeten we voorlopig leren leven met de beperkingen om elkaar zoveel mogelijk te beschermen tegen het coronavirus. Maar juist nu hebben we ook de behoefte om, met inachtneming van de RIVM richtlijnen, er af en toe uit te kunnen. Even te genieten van de prachtige natuur of bijvoorbeeld een mooie tuin.

In overleg met de gemeente Voorst mag De Roode Hoeve in Nijbroek met Hemelvaartsdag haar open-tuin-seizoen weer starten. “Uiteraard houden we ons aan de regels van de RIVM. Onze grote tuin biedt gelegenheid om de 1,5 meter afstand te houden en wij zien er op toe dat er niet teveel bezoekers tegelijk in de tuin zijn.”

Tot nader order blijven alle binnenruimtes (inclusief sanitaire voorziening) gesloten en kan er dus ook geen koffie en thee geschonken worden. Wel zullen er in de tuin zelf extra zitgelegenheden zijn, zodat u rustig van een meegebracht broodje of iets dergelijks kunt genieten.

De eerste vijf open tuindagen van dit seizoen op donderdag 21 (Hemelvaartsdag), vrijdag 22 mei, de zaterdagen 23 en 30 mei en maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) vindt u op het erf en onder de kapschuur een bescheiden aanbod aan manden met zomerbloeiers, zelf gesmede plantensteunen, obelisken en tuinbrocante.

Overige Open Tuin-dagen: alle zaterdagen in juni, juli en augustus van 10.00 tot 16.30 uur.

Entree is vier euro per persoon (tijdelijk verlaagde prijs in verband met ontbreken koffie/thee)

Kijk voor uw bezoek altijd even op de website voor de meest actuele informatie!

Contactgegevens

Tuinen De Roode Hoeve
Middendijk 14
7397 NA Nijbroek
Telefoon: 0571-291670 / 06-34035581
Website: www.tuinenderoodehoeve.nl
Mail: info@tuinenderoodehoeve.nl