Stedendriehoek

Start leesclub in Apeldoorn

“Houd je van lezen en zou je daar wat meer mee willen doen? Doe mee aan een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de leesclubs van Senia op zaterdag 20 januari in Boekhandel Nawijn & Polak te Apeldoorn.”

Samen lezen

“In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Elke leesclub maakt jaarlijks een lijst met boeken die het wil bespreken. Van de gekozen boeken ontvangen leden leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen. Hiermee zijn de besprekingen verdiepend en inspirerend. Er kan gekozen worden uit uiteenlopende genres: van literatuur, geschiedenis tot filosofie.”

Bijeenkomst moderne literatuur

“Maak op zaterdag 20 januari om 10.30 uur vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia in Boekhandel Nawijn & Polak (Marktplein 24 te Apeldoorn). De toegang is gratis en iedereen die belangstelling heeft voor Senia’s leesclubs moderne literatuur is welkom. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. Graag vooraf aanmelden via yvonne.janssen@senia.nl.”