Stedendriehoek

St Victor School loopt leeg voor Wendy van Dijk

APELDOORN – Speciaal voor een spreekbeurt over The Voice of Holland is Wendy van Dijk op maandag naar Apeldoorn gekomen. En daar verraste ze een heleboel kinderen mee.

De kinderen van de St Victor School in Apeldoorn wisten niet wat ze zagen toen ze opeens verrast werden door Wendy van Dijk. Ze kwam langs voor de spreekbeurt van Jack, hij hield het over The Voice of Holland. Als verrassing kwam ze na de spreekbeurt in de klas. De kinderen mochten allemaal vragen aan haar stellen en ze vertelde heel veel over het programma, bijvoorbeeld hoe lang ze het al presenteert. Uiteindelijk moest ze van de kinderen ook zelf een liedje zingen. De leerlingen draaiden zich toen om en ze gingen kijken of ze zich voor Wendy zouden omdraaien. Gelukkig was Wendy daarin geslaagd.

Ook de leerlingen mochten liedjes zingen voor Wendy. Wendy pakte dat heel leuk aan. Ze deed alsof de leerlingen echt aan The Voice meededen, en kondigde ze aan voor het publiek. Al met al hebben de leerlingen genoten en een hele leuke les gehad. Ook de andere klassen was het niet ontgaan dat Wendy van Dijk op hun school was. Na de spreekbeurt was het op het schoolplein een drukte van jewelste. Iedereen wilde een handtekening van Wendy. Uiteindelijk is de hele groep samen met Wendy op de foto gegaan. Want ja, dit maak je natuurlijk niet elke dag mee.