Stedendriehoek

Sprookjesballet Roodkapje in Kasteel Cannenburch

VAASSEN – Zondag 26 februari wordt het sprookjesballet Roodkapje twee maal opgevoerd op Kasteel Cannenburch. De ochtendvoorstelling begint om 11.00 uur, de middagvoorstelling om 13.30 uur. Het ballet duurt 55 minuten.

Speciaal voor kinderen danst het Arnhemse LethDansant een klassiek ballet op deze sprookjesachtige locatie van Geldersch Landschap & Kasteelen. De jagers uit het dorp waarschuwen voor de gevaarlijke wolf die rondsluipt in het bos. Maar Roodkapje wil daar niets van weten. Eigenwijs danst zij met de schaapjes en wandelt helemaal alleen naar het huis van oma, dat diep in het bos verscholen ligt. Dan ontmoet Roodkapje de hongerige Meneer Wolf…
Kom met de hele familie genieten van deze spannende én grappige balletvoorstelling, gedanst op de klassieke muziek van de componist Delibes. Na de voorstelling neemt de jonkvrouwe van Cannenburch de bezoekers nog even mee door de mooiste vertrekken van het kasteel en daarnaast is het mogelijk om te reserveren voor een kinderdansworkshop van 30 minuten om 12.15 uur. De entreeprijs bedraagt €13,50 per persoon, deelname aan de workshop kost €5,- per kind. Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk via de website www.glk.nl/cannenburch.