Stedendriehoek

Sprookjesballet Het Lelijke Eendje

VAASSEN – Speciaal voor kinderen danst het Arnhemse LethDansant op zondag 18 februari een klassiek ballet op een sprookjesachtige locatie, namelijk op kasteel Cannenburch van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Moeder eend is blij wanneer haar twee kleine eendjes geboren worden. Plotseling komt er nog een derde eendje uit een ei. Dit eendje ziet er vreemd uit maar dat vinden haar moeder en twee zusjes helemaal niet erg. Ze zijn gelukkig met elkaar.

Hoe meer het eendje groeit, hoe vreemder ze eruit gaat zien en ze schaamt zich erg. Het lelijke eendje wordt gepest en zij droomt ervan later een mooie eend te worden. Wanneer zij op een dag verdrietig naar de vijver wandelt, kijken alle dieren haar geschrokken aan! Wat is er met haar gebeurd? Voorzichtig kijkt ze in het weerspiegelende water naar zichzelf…

Kom met de hele familie genieten van deze spannende én grappige balletvoorstelling van LethDansant. Gedanst op de klassieke muziek van de componist Leon Minkus. Daarnaast is het mogelijk om te reserveren voor een kinderdansworkshop van 30 minuten om 12.15 uur.
Reserveren is noodzakelijk en alleen mogelijk via de website: www.glk.nl/cannenburch

Start ochtendvoorstelling: 11.00 uur. Start middagvoorstelling: 13.30 uur (duur 55 minuten). Entree: € 13,50 per persoon.

Deelname workshop: € 5,00 per kind. Meer informatie en reserveren : www.glk.nl/cannenburch