Stedendriehoek

Springen van angst

Het Amerikaanse feest Halloween wint al jaren in Nederland aan populariteit. Daarom organiseert trampoline- en luchtkussenpark Street Jump Apeldoorn al sinds 2021 een Halloweenfeest in Apeldoorn. Ook dit jaar zijn bezoekers in de avond op 26, 27 en 28 oktober niet veilig voor de wezens die het trampolinepark overnemen.

De ‘slachtoffers’ die een ticket weten te bemachtigen hebben nergens meer omkijken naar, want bij het ticket van €24,90 is al het belangrijke inbegrepen. Naast de toegang zijn namelijk een zakje chips, een Slush Puppy, een Glow in the Dark-bandje en lasergamen op het luchtkussenpark inbegrepen. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Echter, de griezels kunnen niet garanderen dat de bezoekers het ook halen tot 21.30 uur.

Scare Zone

Waar normaliter lasergamen in de lasergame-area plaatsvindt, is dat in deze unieke setting op het luchtkussenpark. De lasergame-area krijgt een ware make-over tot een Scare Zone. In het donker beleven bezoekers angstige momenten, terwijl ze zich een weg banen naar de uitgang van de Horror Walk. Ook dit is inbegrepen bij een bezoek.

Tickets voor het evenement zijn uitsluitend te koop via www.itscoming.nl. Parkeren is gratis. Aangezien men gebruik maakt van scare actors, rook- en lichteffecten, geeft Street Jump Apeldoorn een adviesleeftijd vanaf ongeveer 8 jaar af. Echter, de uiteindelijke inschatting is volgens de directie uiteindelijk aan de ouders.