Stedendriehoek

Spreekuur voor financiële zorgen

APELDOORN – “Door de hoge energieprijzen kunnen steeds meer mensen hun energierekening niet betalen. Wanneer je moeite hebt om rond te komen of als je rekeningen niet meer kunt betalen, zoek dan op tijd hulp. We kunnen samen met je kijken of er een oplossing voor jouw situatie is”, aldus Marijke de Groot.

Inwoners van de gemeente Apeldoorn kunnen hiervoor terecht op de Samen055-locaties bij de spreekuren van Centenkwesties en de Sociaal Raadslieden. “Een overzicht van de tijden van de inloopspreekuren Centenkwesties is te vinden op www.centenkwesties.nl. Het spreekuur van de Sociaal Raadslieden is op afspraak. Om een afspraak te maken kun je bellen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur via 088-7846464.”

Voedselbank
Er zijn ook inloopspreekuren voor wie ondersteuning wil of verlenging nodig denkt te hebben van de Voedselbank Apeldoorn. Deze spreekuren worden gehouden op de Samen055-locaties Noord en Oost en in CODA. Een overzicht van de tijden staat op: stimenz.nl/inloopspreekuren-voedselbank-apeldoorn. (Foto: Istock)