Stedendriehoek

Sportief cadeau voor McDonald’s gasten

APELDOORN/DEVENTER – Alle gasten van de McDonald’s restaurants in Apeldoorn en Deventer krijgen in januari een sportief cadeau bij hun bestelling. In samenwerking met Ten Tije Sport en Wellness Beleving en Studio Perfect mogen de restaurants alle gasten één week gratis onbeperkt sporten aanbieden.

Al jaren wordt er bij de McDonald’s restaurants in Apeldoorn en Deventer gezocht naar wegen om sport en beweging te stimuleren bij zowel gasten als personeel. Sinds ruim een jaar bieden Ten Tije Sport en Wellness Beleving en Studio Perfect bijvoorbeeld bedrijfsfitness aan. Bij de sportlocaties krijgen personeelsleden en hun familie korting op een abonnement.
Regelmatig zijn ook de gasten aan de beurt, zo ook nu. Op de goudkleurige vouchers die gasten aangereikt krijgen stellen de sportscholen zich voor en nodigen uit tot een afspraak. En op de Facebookpagina van de restaurants (www.facebook.com/McDNieuws) worden twee passen weggegeven voor 3 maanden gratis sporten bij de sportlocaties.
Franchisenemer McDonald’s Apeldoorn-Deventer, Henk Koning: ‘Het begin van een nieuw jaar is voor de meeste mensen een mooie motivatie om nieuwe, gezonde doelen te stellen. Een actie als deze sluit hier goed op aan en is een mooi platform om te laten zien dat we belang hechten aan voldoende beweging en een verantwoord voedingspatroon. Niet alleen voor medewerkers, maar ook voor onze gasten.’
‘Jouw lichaam is je grootste bezit. Maak je nu geen tijd te sporten, kun je in de toekomst tijd maken ziek te zijn. Wij hechten er veel belang aan om gasten op een verantwoorde wijze te laten werken aan een vitaler leven. Gediplomeerd personeel in een professionele omgeving is in onze visie een must. Wij zijn verheugd dat McDonald’s onze visie met betrekking tot een vitalere levensstijl deelt. Dit geeft aan dat zij daadwerkelijk om de gasten en werknemers geeft.‘ Aldus eigenaar Arthur Rijker, Studio Perfect.
Danny Ten Tije, eigenaar Ten Tije Sport en Wellness Beleving: ’Sport en ontspanning is naast de juiste voeding essentieel voor een gezonde leefstijl. Hier vinden onze ondernemingen elkaar perfect. Wij helpen onze sporters graag bij het managen van gezondheid op het gebied van sport en voeding. Wij zijn blij met deze actie waarin we zowel McDonald’s gasten als personeel kunnen ondersteunen met professionele begeleiding. Alle sportdocenten bij Ten Tije zijn namelijk gekwalificeerd en dus in het bezit van de juiste papieren om klanten zo goed mogelijk te adviseren op een gezonde manier trainingsdoelen te halen.
McDonald’s is niet alleen lokaal, maar zeker ook landelijk actief op het gebied van voldoende beweging en een verantwoord voedingspatroon.
Zo zijn er bijvoorbeeld voor de kleintjes Gym & Fun– Playlands in de restaurants. De op sport gebaseerde speeltoestellen bieden vermaak tijdens het bezoek aan McDonald’s en stimuleren tegelijkertijd beweging.
En op het Meerweten platform op internet geeft McDonald’s antwoord op vragen van gasten met betrekking tot bijvoorbeeld kwaliteit en voeding.
Meer info over het Meerweten platform van McDonald’s vinden gasten op https://meerweten.mcdonalds.nl/
De partners kijken uit naar een verdere succesvolle en sportieve samenwerkingen in de toekomst.