Stedendriehoek

Sporten in de voorjaarsvakantie

APELDOORN – Sportservice Apeldoorn heeft in de voorjaarsvakantie een sportief programma klaarstaan waar iedereen aan mee kan doen. De activiteiten vinden plaats van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari.

Er worden drie sport- en spelinstuiven georganiseerd op drie verschillende locaties in Apeldoorn: Matenpark, Sprengeloo en FSG Campus. Iedereen die op de basisschool zit kan meedoen aan sportclinics die gegeven worden door verschillende sportaanbieders.

Op en rondom het Zwitsalterrein bieden verschillende sportaanbieders gave clinics aan en bij Speelboerderij Binky kun je tijdens je bezoek beweegspellen uitvoeren. Van maandag tot en met vrijdag kun je meedoen met tien beweegspellen. Sport Binky heeft een tof parcours uitgezet door het hele park. Bij de entree van het park krijg je een plattegrond mee waar de beweegspellen op staan. Wie weet kom je Sport Binky nog tegen tijdens je bezoek.

E-sports instuif

Heb jij zin om een middag sporten en gamen te combineren en ben je tussen de 6 en 13 jaar oud? Kom dan naar de E-sports instuif bij De Klup op woensdag 21 februari. Van lichtknoppenspel tot racen in een playseat, er is van alles te doen voor echte gamers.

Zwitsal Open

Wil je graag kennismaken met een nieuwe sport of een middag bewegen op en rondom het Zwitsalterrein in Apeldoorn? Dat kan op donderdag 22 februari. Verschillende sportaanbieders hebben hun krachten gebundeld en organiseren gezamenlijk sportactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen, zoals padel, rugby, dans, handbal, kickboksen en cricket.

Vooraf aanmelden voor de activiteiten is raadzaam, zodat je zeker bent van een plekje. Kijk op de website www.sportserviceapeldoorn.nl/voorjaarsvakantie voor het hele programma of om je direct aan te melden.

Accres 25 jaar

Sportservice (voorheen Sportstimulering) is onderdeel van Accres Holding bv. Dit jaar bestaat Accres 25 jaar. Tijdens de oprichting in 1999 heeft Accres het beheer en de exploitatie van het maatschappelijk vastgoed van de gemeente Apeldoorn overgenomen. Tegenwoordig beheert Accres in Apeldoorn en Almelo ruim 80 locaties, waaronder sporthallen, wijkcentra, zwembaden, kinderboerderijen en een stadspark. Hierbij krijgt iedereen de ruimte om elkaar te ontmoeten, te beleven, te bewegen, te ontspannen, te ervaren en om te leren. Zo draagt Accres bij aan meer gezondheid en geluk. Tijdens het jubileumjaar deelt Accres veel mooie momenten en verhalen van de afgelopen 25 jaar, van dit jubileumjaar en over hoe ze de toekomst zien. Lees meer op www.accres25jaar.nl.