Sport

Zet het in je agenda! Zondag 4 oktober om 14.00 uur livestream sv Orderbos tegen vv Beekbergen

Foto: Jeroen van Esseveldt Fotografie

Maandagavond besloot het kabinet toeschouwers bij sportwedstrijden te weren en sportkantines te sluiten in een poging de snelle verspreiding van het coronavirus te stoppen. Heel jammer, vindt sv Orderbos. De achterban heeft de afgelopen periode – na de eerste stillegging door de coronamaatregelen – erg zijn best gedaan om de vereniging te helpen aan extra inkomsten door het organiseren van diverse activiteiten en acties. Echter komt de vereniging met een alternatief: een livestream van de voetbalwedstrijd van aanstaande zondag!

Om de achterban te danken voor zijn inzet tijdens deze moeilijke periode en een ieder die sv Orderbos een warm hart toedraagt, heeft het bestuur met enkele sponsoren afgelopen woensdag de koppen bij elkaar gestoken om te kijken naar de mogelijkheden in dit digitale tijdperk. De uitkomst? In samenwerking met Honsbeek Media wordt de wedstrijd sv Orderbos tegen vv Beekbergen aanstaande zondag om 14:00 uur via een livestream uitgezonden op het Youtube-kanaal Vanaf de Zijlijn. “Wauw hoe stoer is dit?” vertelt voorzitter Maico van den Berg. “We gaan live!”

De voorzitter vervolgt: “Graag hadden wij iedereen op ons sportpark gezien om de wedstrijd fysiek langs de lijn te aanschouwen, maar helaas is dat in deze coronatijd niet mogelijk. Als bestuur denken we een prima alternatief te kunnen aanbieden door de livestreamuitzending van de wedstrijd. Wij wensen dan ook iedereen veel kijkplezier en ons 1e elftal veel succes zondag. Ik zie er naar uit! En nog veel meer naar het ontmoeten van jullie allemaal op sportpark Orderbos. Tot die tijd: blijf gezond!”

Foto: Jeroen van Esseveldt Fotografie