Sport

Zaalvoetbaltoernooi voor meiden

APELDOORN – Op zondag 20 november, van 15.00 tot 18.00 uur, wordt speciaal voor alle meiden tussen de 10 en 16 jaar een 4 tegen 4-zaalvoetbaltoernooi gehouden in het sportcomplex aan De Voorwaarts 450 in Apeldoorn. Het wordt een gezellige, sportieve middag met leuke prijzen en extra activiteiten.

Meedoen kan met teams van vier à vijf speelsters en binnen twee verschillende leeftijdscategorieën: 10 tot en met 13 jaar en 14 tot en met 16 jaar. Aanmelden kan door te mailen naar denktankbreed@gmail.com of bellen met 06-38012505. Deelname aan het Girls Only Zaalvoetbaltoernooi is gratis.
Na de succesvolle Girls Only Cruyffcourt toernooien in de afgelopen drie jaar organiseert Girls Only (onderdeel van DenkTank Breed) in samenwerking met OSSO (Op Straat Sportief Ontmoeten – onderdeel van Stimenz) en WSV Apeldoorn nu dit zaalvoetbaltoernooi speciaal voor meiden. Speelsters van WSV dames 1 fluiten de wedstrijden en verzorgen een gezamenlijke warming-up voor alle deelnemende teams.
Tussen de wedstrijden door kunnen de meiden deelnemen aan freestyle clinics onder leiding van nationaal kampioene Jasmijn Janssen (zie foto) uit Apeldoorn.