Sport

Vrienden van Victoria Boys ontvangen Toon Gerbrands op 17 maart

Vrijdagavond 17 maart organiseren de Vrienden van Victoria Boys een nieuwe avond met als hoofdgast Toon Gerbrands. Na succesvolle avonden met scheidsrechter Roelof Luinge en trainers zoals Hans de Koning, Ron Jans, Jan Kluitenberg en Foppe de Haan heeft de club voor deze avond een topbestuurder uit de Nederlandse voetbalwereld aangetrokken.

Toon heeft zijn sporen niet alleen verdiend in het voetbal maar ook in het volleybal en is daarnaast een bekend schrijver van managementboeken en spreker op congressen. En hij heeft ook nog binding met Apeldoorn. De avond wordt geleid door de bekende sport verslaggever Herman Hobert, oud voorzitter en Lid van Verdienste van Victoria Boys. Toon zal zowel door Herman geïnterviewd worden maar het is ook interactief mogelijk om vragen aan Toon te stellen.

Er kan voor deze avond worden gekozen om wel of niet mee te eten. Voor diegene die dat willen staat er om 19 uur een uitgebreid Chinees buffet klaar. De kosten voor deze geweldig avond zijn € 20,- zonder buffet en € 32,50 met buffet. Deze prijzen zijn inclusief koffie en enkele consumpties. En het wordt niet alleen een serieuze avond van, maar er is zeker tijd voor een lach en een grol. Haast u wel want door de herinrichting van het clubhuis kan de club maximaal 100 aanmeldingen hebben.

Het programma kun je vinden op de website en daar kun je je ook inschrijven