Sport

Sms en win vrijkaarten voor Europees topvolleybal

APELDOORN – Woensdag 18 januari om 19.00 uur staat in het Omnisport aan De Voorwaarts weer een Europese topwedstrijd op het programma voor de lange volleybalmannen van Draisma Dynamo. Na de overtuigende uitschakeling van het Zwitserse Lausanne Université Club in december, volgt er deze maand een tweeluik tegen de Engelse club Polonia London. Inzet is een plek in de kwartfinale van het Europese bekertoernooi.

Draisma Dynamo is aan een goede serie bezig de laatste weken. In de Nederlandse competitie wordt gestreden om de koppositie met Lycurgus, dezelfde ploeg die onlangs door Dynamo werd verschalkt in het Nederlandse bekertoernooi. Inclusief de Europese Challenge Cup doet Draisma Dynamo dus op drie fronten mee om de prijzen.
Op 7 december vorig jaar, tijdens de thuiswedstrijd tegen Lausanne, was het Omnisport omgetoverd tot een swingende, sfeervolle sportarena. Het massaal toegestroomde publiek genoot van volleybal op topniveau en schreeuwde de lange Dynamo-mannen naar de overwinning. Dat kunnen ze woensdag 18 januari opnieuw gaan doen.
Dynamoleden betalen aan de kassa €8,- voor een toegangskaart, jeugdleden tot en met 16 jaar €5,-. Niet-leden betalen respectievelijk €10,- (volwassenen) en €7,- (jeugd tot en met 16 jaar). Zie ook de website www.draismadynamo.nl
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten, kunnen uiterlijk maandag 16 januari 12.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>dynamo naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.