Sport

Samen in beweging komen  

APELDOORN – Sportservice Apeldoorn heeft voor iedereen een actief programma klaarstaan voor in de voorjaarsvakantie. “Kom samen in beweging en vind de sport die bij jou past. De activiteiten vinden plaats van 27 februari tot en met 3 maart. Er is een gevarieerd en sportief programma samengesteld voor elke leeftijdsgroep, in samenwerking met verschillende sportaanbieders”, aldus de organisatie.

E-sports instuif
“Ben je tussen de 6 en 13 jaar en heb je zin om een middag te komen sporten en gamen? Kom dan naar de E-sports instuif bij De Klub. Van tiktok-dansen tot racen in een playseat, er is heel veel gaafs te beleven. De Klub en Sportservice bundelen de krachten om jou de mogelijkheid te geven om digitaal te sporten. Alle tafels en stoelen moeten plaatsmaken voor Playstations, computers en andere interactieve sport- en spelmaterialen.”

Binky’s beweegplein voor kleuters
“Het inmiddels welbekende Binky’s beweegplein voor kleuters vindt dit keer plaats bij Kinderparadijs Malkenschoten. Over het park zijn tien gave beweegactiviteiten uitgezet die je zelf kunt uitvoeren. Met een dagkaartje of een Binky-abonnement kun je het park op en lekker meebewegen. Ook Sport Binky komt lekker meedoen en de kinderen aanmoedigen.”

Wijkspelen
“In twee verschillende wijken vinden wijkspelen plaats voor kinderen uit groep 3 tot en met 8.
De wijkspelen worden georganiseerd door Sportservice Apeldoorn in samenwerking met diverse sportaanbieders. Er wordt in de ochtend een leuk en gevarieerd sportaanbod gepresenteerd, waar je op een laagdrempelige manier aan mee kunt doen. Je leert sporten kennen die je misschien nog nooit hebt gedaan en je maakt plezier met andere kinderen.”

Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het gehele programma, kijk op de website van Sportservice: www.sportserviceapeldoorn.nl/voorjaarsvakantie