Sport

Première voor zaalvoetballersWSV in topsporthal Omnisport

APELDOORN – De zaalvoetballers van WSV beginnen op zaterdag 16 september aan hun tweede seizoen in de eredivisie. Met een nieuwe coach, een nieuwe naamgever en in nieuwe tenues willen de Apeldoorners zich in hun nieuwe thuishaven van hun beste kant laten zien.

Evenals de eredivisiebasketbalsters van The Royal Eagles draagt ook WSV/FSG Academy, zoals de naam met ingang van dit seizoen luidt, z’n thuiswedstrijden voortaan uit in de topsporthal van Omnisport. Tegen het Hoornse Hovocubo beleeft de equipe van Anouk Roest zaterdagavond haar première in de ‘Draisma Dynamo Arena’. Om 20.00 uur is de aftrap.
De selectie van WSV/FSG Academy bestaat uit: Alpay Yuzgec, Fernando Dall, Joey Jejanan, Samir Makhoukhi, Jordy Woerdman, Olaf Kluitenberg, Abdoulah Achaibi, Romano Luhukay (IFC Donaci), Cihan Özcan, Omar Nejjari (FCK De Hommel), Djamel Zegers, Zorro Ganbat, Gwensley Johannis. Begeleiding: Anouk Roest (coach), Joey Ngarigota (assistent-coach), André van Dijk (teamleider), Wilco van Dijk (materiaalman) en Shamash Wong Sioe (verzorger).