Sport

Pickleball toegankelijke sport voor iedereen

APELDOORN – “Ben je op zoek naar een nieuwe, toegankelijke sport, zelfs als je nog nooit eerder hebt gesport? Ontdek dan de dynamische en gezellige wereld van pickleball”, zegt Arjen Jilsink.

“Of je nu ervaren bent of gewoon nieuwsgierig naar deze fascinerende sport, we nodigen je van harte uit voor onze wekelijkse pickleball-avonden in Sporthal Zuidbroek, Laan van het Omniversum 4 in Apeldoorn. Tot de zomer zijn er geen kosten verbonden aan deelname, dus dit is het perfecte moment om in te stappen!” Belangstellenden kunnen vanaf 16 april elke dinsdagavond, van 19.00 tot 21.00 uur, deze sport beoefenen.

Pickleball is een leuke racketsport die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert, gespeeld op een badminton-sized court. “Met een speciaal racket en een plastic bal met gaten is het spel geschikt voor enkel- of dubbelspel. Het doel is om de bal over het net te spelen zodat je tegenstander deze niet kan retourneren. Pickleball staat bekend om zijn laagdrempeligheid en is daarmee de perfecte keuze voor iedereen, ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau.”

Er zijn diversen redenen om mee te doen, meent Jilsink. “Maak kennis met een nieuwe, spannende sport; verbeter je fitheid op een leuke en sociale manier; ontmoet nieuwe mensen en word deel van een vriendelijke gemeenschap; geniet van een sportieve uitdaging; het is perfect voor beginners, want we bieden een korte introductie met de basisregels en technieken. Geen ervaring? Geen probleem! Pickleball is bijzonder geschikt als je nog niet sport, dankzij de toegankelijke aard van het spel. Wij zorgen dat je snel de basis leert en veel plezier beleeft op het veld.”

Voor meer informatie: pickleballapeldoorn.nl