Sport

Ook Raymond Stegeman kiest voor AGOVV

In navolging van Steven van Es (34) keert ook Raymond Stegeman (29) terug bij AGOVV. Hij doorliep eerder de jeugdopleiding van de ‘Blauwen’ en speelde tussen 2009 en 2012 al in het eerste elftal. Stegeman kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. Hij komt over van SV Vaassen.

Als klein jochie kwam Stegeman via het Apeldoorns Jeugdelftal bij AGOVV terecht. Daar speelde hij in de selectie-elftallen, voordat Stegeman in 2009 debuteerde in het eerste elftal. Onder trainers als Fethi Ozerdogan, Roberto Klomp en Jurgen Schefzyk speelde hij de nodige duels voor de ‘Blauwen’, totdat hij tijdelijk stopte vanwege zijn studie en later dus voor Vaassen actief was. Nu keert de verdediger annex middenvelder na acht jaar terug op sportpark Berg en Bos. Naast het voetballen heeft Stegeman meerdere talenten. Hij studeerde Geneeskunde in Utrecht en is momenteel arts-onderzoeker in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (UMC Utrecht).

“Ik heb eerder een hele mooie tijd gehad bij AGOVV. Mijn gevoel voor deze club is altijd goed geweest. De fijne gesprekken met trainers Gerrit Brouwer en Ben Kanselaar hebben mij doen besluiten om terug te keren”, vertelt Stegeman. “Zij zijn ervan overtuigd dat ik met mijn voetballende kwaliteiten en ervaring iets toe kan voegen aan de groep. Verder ben ik ook op zoek naar een baan in de regio en wil ik graag op zaterdag voetballen. Daarnaast ken ik hier nog de nodige jongens. Ik kijk ernaar uit om hier met dominant en aanvallend voetbal mee te doen om de prijzen.”

Hoofdtrainer Gerrit Brouwer: “Raymond is een speler die het team beter maakt. En net als Steven kan ook hij jonge spelers helpen in hun ontwikkeling. Raymond brengt de nodige ervaring met zich mee en is bovendien een speler die ons beter maakt. Wij zijn dus heel blij met zijn komst naar AGOVV.”