Sport

Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2024 in Omnisport Apeldoorn  

Op 10 januari 2024 gaat de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen van start in het indrukwekkende Omnisport Apeldoorn! Het EK Baanwielrennen belooft een onvergetelijke ervaring vol spanning, snelheid en memorabele momenten te worden. Dit evenement dient niet alleen als een sportieve krachtmeting, maar ook als de ultieme kans voor atleten om zichzelf te bewijzen en een felbegeerde plek te verdienen in de nationale selecties voor de komende Olympische Spelen in Parijs. Voor de Nederlandse deelnemers markeert dit evenement een onvergetelijk afscheidsmoment.

Het kloppende hart van het EK Baanwielrennen 2024 in Omnisport Apeldoorn is het motto: GO FOR EXCELLENCE! Deze krachtige slogan omvat de essentie van het EK, waarbij de focus ligt op het streven naar excellentie in alle aspecten. Voor de toegewijde topsporters vertegenwoordigt deze slogan de ultieme uitdaging om hun persoonlijke topniveau te bereiken, grenzen te verleggen en buitengewone prestaties neer te zetten. Daarnaast is het een uitnodiging aan de fans om deel uit te maken van deze reis, de intense actie van dichtbij te beleven en te genieten van een unieke sfeer die alleen een evenement van topniveau kan bieden. GO FOR EXCELLENCE! – Laten we dit samen omarmen en het EK Baanwielrennen 2024 onvergetelijk maken.

Side events

De Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2024 in Apeldoorn is niet zomaar een wielerevenement, maar een combinatie van sport en entertainment. Naast de spannende baanwedstrijden biedt het evenement tal van unieke side events, waaronder clinics baanwielrennen voor degenen die zelf willen ervaren hoe het is om op een wielerbaan te rijden. Bovendien zijn er cursussen sportfotografie voor amateurfotografen die het leuk vinden om nieuwe dingen te ontdekken, met de kans om hun werk tentoongesteld te zien in de stad, waardoor de sport meer bekendheid krijgt.

Omnisport Apeldoorn

Het imposante en inspirerende complex van Omnisport Apeldoorn, met zijn moderne faciliteiten en indrukwekkende wielerbaan, wordt het middelpunt waar de beste baanwielrenners van Europa samenkomen om te strijden voor de winst. Sinds 2008 heeft Omnisport Apeldoorn grote evenementen georganiseerd, waaronder de wereldkampioenschappen baanwielrennen van 2011 en 2018.

Meer informatie over het evenement en Omnisport Apeldoorn is te vinden op de website www.ekbaanwielrennen.nl. Laten we samen streven naar excellentie en onvergetelijke Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2024 creëren!