Sport

Een boks voor het jubileum

Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt in de bokshal van Boksclub ABCC Apeldoorn op sportieve wijze het zestigjarig jubileum gevierd.

Zaterdagavond om 19.00 uur gaan de wedstrijdboksers van ABCC Apeldoorn de strijd aan met sterke tegenstanders. Deze wedstrijden worden aangevuld met boksers van andere clubs, om zo samen een fantastische boksavond neer te zetten. Voor de speciale jubileumprijs van €10,- kan publiek er bij zijn en het jubileum meevieren.

Zaterdag begint het festijn om 11.00 uur met wedstrijdsparringen, waarbij clubleden het in de ring tegen elkaar opnemen. Natuurlijk met extra bescherming, maar niet minder spannend. De entree is €10,-. Op zondag is een speciale Jongerendag, waarbij boksers tot 19 jaar uit binnen- en buitenland ABCC Apeldoorn bezoeken om een mooie wedstrijd neer te zetten. Het begint op zondag om 13.00 uur, het duurt tot ongeveer 17.00 uur en de entree is gratis.

Uiteraard wordt de inwendige mens dit weekend ook niet vergeten en is er allerlei eten en drinken verkrijgbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid, parkeren is gratis.

ABCC Apeldoorn is gevestigd op de FSG Campus, Laan van Westenenk 4. Voor meer informatie: www.boksclub-abcc.nl