Sport

Een blijvend energieker en sterker leven!

APELDOORN – fit20 Apeldoorn nodigt iedereen uit die op zoek is naar een efficiënte manier om fit en sterk te worden, om deel te nemen aan de open dag op zaterdag 16 september. Het evenement vindt plaats bij de fit20-vestiging in het centrum, Asselsestraat 45, van 10.00 tot 17.00 uur.

fit20 staat bekend om haar unieke trainingsmethode, waarbij je in slechts 20 minuten per week trainen fitter, sterker, energieker en gezonder wordt. Of je nu alleen of samen traint, bij fit20 train je altijd met een personal trainer, die de training op maat voor jou maakt, passend bij jouw behoeften, doelen en fysieke mogelijkheden.

Tijdens de open dag heb je de gelegenheid om de fit20-training zelf uit te proberen en te ervaren hoe effectief deze methode is. Het enthousiaste en toegewijde team van professionals zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, advies te geven en informatie te verstrekken over de voordelen van de fit20-training.

“Mis deze kans niet en kom op 16 september naar fit20 Apeldoorn Centrum en ervaar de kracht van fit20! Uiteraard ben je ook van harte welkom wanneer je daarna op locatie Noord of Zuid zou willen gaan trainen.”