Sport

Dames 1 en 2 van WWNA gaan goed voorbereid het nieuwe seizoen in

WWNA mag zich prijzen met 2 teams in het damesvoetbal. Na een veel bewogen periode van corona, geen trainingen en geen wedstrijden, zijn de dames gelukkig weer in beperkte mate aan de gang.

Omdat Dames 1 en Dames 2 super gemotiveerd zijn en graag hogerop willen, was uitbreiding van de huidige staf van het damesvoetbal noodzakelijk. Door omstandigheden was dit de afgelopen 2 seizoenen niet haalbaar en werden de beide damesteams tegelijkertijd getraind door Hans Roeland.

Na een sollicitatieprocedure, gevolgd door een proeftraining, kan WWNA meedelen dat volgend seizoen beide teams de beschikking krijgen over een eigen trainer, zodat bij iedere dame individueel het beste qua presteren eruit kan worden gehaald.

Roel Eijkman zal de trainer worden van het 2e damesteam binnen WWNA. Deze jonge ambitieuze trainer is momenteel trainer bij Victoria Boys en traint hier de dames onder de 17. Zelf is Roel nog actief als keeper bij SV Orderbos. Echter door voortdurende blessures zal hij hiermee stoppen aan het eind van dit seizoen, waardoor hij zich volledig kan storten op de WWNA dames.

Roel heeft tijdens de kennismaking aangegeven zijn trainings capaciteiten te willen uitbreiden en open te staan voor nieuwe dingen. Hans Roeland, trainer van Dames 1, zal hem hierin volledig steunen en begeleiden.

WWNA hoopt in Roel de juiste trainer te hebben gevonden, die het hoogst haalbare uit de dames kan en wil halen en wenst hem dan ook alle succes toe voor komend seizoen!

Lijkt het jou ook leuk om kennis te maken met de damesteams van WWNA? Schroom niet en kom gerust een keer bij de training kijken en/of meedoen.

Voor informatie kun je contact opnemen met Anja Kroon. Voor verdere info zie de WWNA website