Sport

Bredewolt, Eshuis, Maneschijn en Michels tekenen bij

Foto: CSV Apeldoorn

csv Apeldoorn heeft het contract met vier spelers verlengd. Aanvoerder Dean Bredewolt, verdediger Hidde Eshuis en aanvaller Patrick Maneschijn tekenen voor een jaar bij. Voorhoedespeler Nigel Michels speelt tot medio 2023 op het Orderbos.

De 23-jarige Dean Bredewolt verdedigt sinds de zomer van 2019 het Apeldoornse doel. De sluitpost is dit seizoen aanvoerder onder Jan Kromkamp en kwam tot op heden 27 officiële duels in actie voor de rood-gelen. Dit seizoen hield hij twee keer zijn doel schoon.

Hidde Eshuis (20) is bezig aan zijn eerste seizoen. De Arnhemmer, die in de jeugd uitkwam voor Vitesse en Go Ahead Eagles, kwam over van derdeklasser SML en heeft direct een basisplaats weten te veroveren in het hart van de defensie. Alleen het bekerduel tegen Schalkhaar moest Eshuis aan zich voorbij laten gaan.

Patrick Maneschijn heeft sinds zijn overstap van WHC naar csv Apeldoorn nog weinig speelminuten kunnen maken. Tijdens zijn officiële debuut raakte de 24-jarige Deventenaar geblesseerd en sindsdien kwam de aanvaller alleen in de oefenwedstrijden tegen SC Genemuiden en Go Ahead Eagles O23 in actie.

Nigel Michels heeft zijn contract met twee jaar verlengd. De aanvaller, die na acht seizoenen SVZW neerstreek bij csv Apeldoorn, is met zijn 29 jaar de oudste speler van de selectie. Naast ervaring brengt de Deventenaar ook doelpunten mee, want met vijf goals in zeven officiële wedstrijden is hij samen met Laurence van den Enk clubtopscorer.