Sport

Bekerfinale na drie jaar op herhaling

Fotografie: Wout van Zoeren

De datum 20 mei 2017 staat voor altijd in de geschiedenisboeken van csv Apeldoorn. Op die dag wist de ploeg van (destijds) hoofdtrainer Peter Boeve namelijk de districtsbeker Oost te winnen. “Drie jaar later zitten we in een crisis, waardoor we op de zaterdagmiddagen helaas niet naar het Sportpark Orderbos mogen om een potje voetbal te kijken en daarna gezellig de kantine in te gaan”, aldus Henk Jan van Beek.

“Als alternatief neemt csv Apeldoorn TV u en jou op zaterdag 27 juni vanaf 15.00 uur mee terug naar 20 mei 2017. In een ongeveer drieënhalf uur durende YouTube-uitzending beginnen we met een voorbeschouwing, wordt de volledige eindstrijd voorzien van deskundig commentaar en spreken we na afloop met een aantal hoofdrolspelers, onder wie Peter Boeve.”

De uitzending is mede mogelijk gemaakt door wedstrijdsponsors Bouwonderneming Veeneman en Steven Jansen Onderhoud en Schilderwerk. Van Beek: “Voor een ‘entreekaart’ betaal je €5,-. Je maakt met het kopen van een entreekaart kans op een weekendje weg naar Camping Tussen de Diepen in Blokzijl (conform richtlijnen RIVM). Hoe meer kaarten je koopt, hoe meer kans je maakt op deze prijs.”

Voor jeugdleden is er ook wat te winnen, vertelt Van Beek: “Deel jouw leukste herinnering aan deze dag via e-mail info@csvapeldoorn.nl. Uit de inzendingen wordt door een aantal A-selectiespelers van toen één jeugdlid gekozen die in de week na de uitzending een prijs in ontvangst mag nemen. Vergeet niet jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden. In de week na de uitzending wordt tevens de winnaar van de loterij bekendgemaakt. De opbrengst van de uitzending komt ten goede aan de club. Dus koop je kaartje via de website van csv Apeldoorn, bekijk de uitzending, maak kans op een weekendje weg én steun de club!”