Sport

AVV Columbia JO12-1 gaat internationaal

APELDOORN – “We doen het samen!” Dat is het motto van de JO12-1 van AVV Columbia. Begin van dit voetbalseizoen hebben de begeleiders van de JO12-1 een groepje gepassioneerde voetballers bij elkaar gebracht met als doel om uiteindelijk in de hoofdklasse te gaan voetballen.

Momenteel wordt er volop gestreden in de 1e klasse. Naast het voetballen op een half veldje, zijn de jongens zich ook aan het voorbereiden om volgend seizoen op een groot veld te mogen voetballen. Het is een prachtig groepje voetballers dat heel snel is uitgegroeid tot een hechte club. Naast trainen en wedstrijden spelen zijn de jongens ook regelmatig samen om andere leuke dingen te doen buiten het voetballen om.
Denk aan een middagje zwemmen, samen gamen, samen voetbal kijken en ga zo maar door. Ze zien elkaar soms wel vier keer in de week en bereiden zich zo voor op wat komen gaat. Zo gaan ze AVV Columbia met veel trots vertegenwoordigen op een groot internationaal voetbaltoernooi tussen 8 en 10 april. Daarnaast staat er nog een Nederlands kampioenschap op de planning dit jaar.

Wilt je dit team en alle ontwikkelingen eromheen op de voet volgen, of lijkt het je ook leuk om bij zo’n leuk team te komen voetballen? Meld je dan aan bij AVV Columbia of volg de Instagrampagina van de JO12-1.