Sport

AV ’34  start met 12-weekse beginnerscursus hardlopen 

APELDOORN – Je zoekt een mooie gelegenheid om na de vakantie de goede voornemens in praktijk te kunnen brengen?  Of misschien wilde je al langer een keer meedoen aan het grootste sportevenement van Apeldoorn? Dan biedt AV ’34  een mooie gelegenheid om te starten met hardlopen. Want bij deze vereniging start op maandag 18 september een nieuwe 12-weekse beginnerscursus.

Tijdens deze cursus is het de bedoeling dat alle deelnemers op een plezierige manier kennis kunnen maken met de loopsport, waarbij blessurepreventie hoog in het vaandel staat. Daarnaast wordt er naar toegewerkt om na  deze 12 weken de “8 van Apeldoorn“ te kunnen uitlopen.

De trainingen door gediplomeerde trainers starten op maandag 18 september vanaf 19.00 uur en duren een uur of vijf kwartier. Er wordt hardgelopen op en rond de prachtige, nieuwe kunststofbaan in het Orderbos. Douches en kleedruimtes zijn uiteraard aanwezig. En na afloop is het clubhuis open voor koffie/thee of een drankje.

Prijs € 60,- p.p. inclusief startbewijs 8 van Apeldoorn, en deelname aan de testloop, exclusief koffie en thee. Meld je snel aan. De cursussen bij AV ’34 zijn namelijk altijd bijzonder snel volgeboekt. Maximale deelname voor 40 personen. Voor verdere info kunt u zich richten tot wimvanbeek@av34.nl en aanmelden via: Home/Atletiekvereniging ’34 (av34.nl).