Sport

AGOVV strikt met Marlo de Groot opnieuw een oude bekende

AGOVV heeft opnieuw een oude bekende gestrikt voor komend seizoen. Marlo de Groot (24) keert namelijk terug op het oude nest. Hij versterkt daarmee de selectie van hoofdtrainer Gerrit Brouwer vanaf komende zomer. De Groot komt over van Voorwaarts Twello.

Voor De Groot is sportpark Berg en Bos allerminst onbekend terrein. De centrale verdediger doorliep er de gehele jeugdopleiding, om in 2013 zijn debuut te maken in het eerste elftal. Al die jaren speelde hij bij AGOVV samen met Marco en Joey Bosz, met wie De Groot nu dus herenigd wordt. Nadat hij vertrok bij ‘de Blauwen’ speelde De Groot nog voor Go Ahead Eagles, WSV en Voorwaarts Twello.

Nu vindt de verdediger het dus tijd om terug te keren. ,,De doelstellingen die AGOVV heeft spreken mij erg aan. De selectie is bovendien behoorlijk versterkt. Daarmee zet de club de ambities extra kracht bij. AGOVV wil hogerop en daar hoop ik mijn bijdrage aan te leveren. Ook mijn werksituatie verandert, vandaar dat ik deze keuze op gevoel gemaakt heb. Het voelt goed om terug te keren.”

AGOVV verwelkomde eerder Joey Bosz, Jesse Perdon, Luca Bouwmeester, Patrick Jansen, Jesse Hartgers en Maikel van der Wijk voor volgend seizoen. Daarnaast heeft het overgrote deel van de huidige selectie aangegeven de club trouw te blijven.