Sport

AGOVV kijkt al over de zomer heen

AGOVV heeft de A-selectie voor het seizoen 2021-2022 grotendeels rond. Op dit moment hebben al zeventien spelers aangegeven ‘de Blauwen’ ook na de zomer trouw te blijven. Met een aantal wordt nog gesproken over een langer verblijf op sportpark Berg en Bos.

De volgende spelers zijn ook volgend seizoen bij AGOVV actief: Jordi Steenbergen, Ruben Fremouw, Niek Averesch, Armon Veeneman, Marco Hopman, Kevin Jansen, Marco Bosz, Emre Akcagoz, Steven van Es, Jesper Bourgonje, Fehim Begovic, Keanu Ruspana, Raymond Stegeman, Damian Verweij, Lars Hoekman, Aaron Muteba Beya en Frank Averesch.

Naast de zeventien spelers die al hebben aangegeven te blijven, versterkt oude bekende Joey Bosz (csv Apeldoorn) de selectie van Gerrit Brouwer en de kersverse assistent-trainer Rolf Derksen. Hoewel het nog onzeker is in welke vorm het huidige seizoen wordt afgemaakt, richt AGOVV de blik al nadrukkelijk op de volgende jaargang om op die manier sterk voor de dag te komen in de derde klasse.

“We willen al in een vroeg stadium duidelijk hebben welke spelers we aan ons kunnen binden, zodat we gericht op zoek kunnen gaan naar versterkingen”, zegt Gert Sangers als bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. “Daarom is het mooi dat al zeventien jongens hebben aangegeven te blijven bij AGOVV. We zijn bij deze club aan het bouwen aan iets moois en een sterk vlaggenschip draagt daaraan bij.”