Stedendriehoek

Speelruimte creëren met speeltoestellen in de openbare ruimte

Rennen, springen en graven in het zand. Als kinderen minstens een uur per dag heerlijk buitenspelen, is dat ontzettend goed voor ze. Dat komt onder andere omdat klimmen en klauteren kinderen sterker en socialer maakt. Natuurlijk is de beweging die kinderen door het buitenspelen krijgen ook goed voor hun gezondheid. Het helpt overgewicht te voorkomen en het verlaagt het stressniveau. Bij kinderen op de basisschool stimuleert buitenspelen ook de cognitieve ontwikkeling en verhoogt het de leerprestaties. Dat is precies waar Hercules Speeltoestellen op inspeelt met het leveren van professionele SpeelPrikkels, speeltoestellen en sporttoestellen voor de openbare ruimte, kinderopvang, onderwijs, horeca en recreatie. Hercules Speeltoestellen ontzorgt daarbij van het proces van ontwerp tot en met de aanleg.

Ontwerp in co-creatie
Hercules Speeltoestellen gelooft in de noodzaak van speelruimte waar alle kinderen langer en vaker plezier beleven. Dat komt omdat ze er van overtuigd zijn dat plezier centraal moet staan om andere doelen te bereiken. Kinderen gaan bij het buitenspelen samen op avontuur, verleggen hun grenzen en maken vrienden. Daarom weten ze bij Hercules Speeltoestellen als geen ander hoe ze kinderen tot spel kunnen verleiden en hoe ze zich door te spelen kunnen ontwikkelen. De speelruimte wordt ontworpen en gecreëerd in co-creatie. Natuurlijk zijn de wensen van de opdrachtgever belangrijk, maar om kinderen vaker en langer buiten te laten spelen is ook hun inbreng bij speelruimte van groot belang. Hercules Speeltoestellen neemt ook graag het voortouw in participatietrajecten en kan zelfs samen met vrijwilligers of omwonenden installeren.

Uitgebalanceerde speelplekken
De specialist in speeltoestellen werkt vanuit een succesgedreven instelling. Een uitgebalanceerde speelplek die netjes is opgeleverd, maakt het verschil. Dit gebeurt vanuit een passie voor het vak. Niet voor niets weet Hercules Speeltoestellen haar klanten hiermee positief te verrassen. Daarbij wordt een zeer scherpe prijsstelling gehanteerd. Eigentijdse speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels van een goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen is waar het bedrijf voor staat. Ook neemt Hercules Speeltoestellen graag de lead in het gehele proces van de inventarisatie en het ontwerp tot en met de uitvoering. De organisatie is sterk in turnkey projecten waarbij de klant maximaal wordt ontzorgd. Bij eventuele schade en bij onderhoud staat het serviceteam altijd klaar om de speelruimte veilig te houden.

Leefbaarheid in de openbare ruimte
Hercules Speeltoestellen heeft een naam hoog te houden op het gebied van speeltoestellen voor de openbare ruimte waarmee speelplekken worden gecreëerd voor kinderen die vaker en met meer plezier buitenspelen. De specialist levert uitsluitend hoogwaardige producten die aan de laatste normen voldoen, zodat er geen omkijken is naar de outdoor sporttoestellen en speeltoestellen. Het is daarbij de ambitie om met de speelruimte het beweeggedrag van kinderen in de openbare ruimte te sturen. Dit draagt bij aan een gezonde omgeving, een goede leefstijl én het bevordert de leefbaarheid in de wijk en de gemeente.