Stedendriehoek

Speciaalbier proeven op het Lentebierfestival Buitenpost

Op zaterdag 23 en zondag 24 april vindt het Lentebierfestival plaats op Buitenpost in Twello. Verschillende bierbrouwers komen naar de locatie om daar meer dan veertig soorten speciaalbier te serveren.

De brouwers worden in de komende weken onthuld, maar er zijn er ook al een paar bevestigd; DAVO, Two Chefs Brewing, Nevel, De Kromme Haring en Gulpener zijn sowieso aanwezig. Behalve speciaalbier is er op het Lentebierfestival ook muziek en kun je er smullen van een van de barbecues of van ander lokaal eten. Geen bierliefhebber? Geen probleem. Ook dan is er genoeg te drinken.

Het Lentebierfestival vindt plaats op zaterdag 23 april van 12.00 uur tot 20.00 uur en op zondag 24 april van 12.00 uur tot 19.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.bijbuitenpost.nl/lentebierfestival. Je betaalt 7,50 euro voor een kaartje voor één dag. Bij je kaartje krijg je twee consumpties ter waarde van 2,50 euro en een glas, waar een borg van 2,50 euro op zit. Uiteindelijk speel je daarmee dus weer quitte. Kinderen zijn ook van harte welkom; die mogen gratis naar binnen.