Stedendriehoek

Soroptimisten bakken voor stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Onlangs ontvingen de jongeren van de stichting Zwerfjongeren Apeldoorn een persoonlijke paasattentie van Soroptimistclub Apeldoorn.

Leden van de Soroptimistclub Apeldoorn bakten gezamenlijk maar liefst 50 pakketten met zelfgebakken koeken en ander lekkers, feestelijk verpakt in dozen gesponsord door Packners Packaging BV.
Kim van Roon en Jolande Scholten overhandigden alle dozen aan de stichting. Hun motivatie: “De Paasdagen kunnen we ook dit jaar maar beperkt vieren. Ook voor de jongeren is dat natuurlijk een tegenvaller. Meestal bedenken we een sponsoractie maar nu wilden we graag iets uit ons hart geven. Wat is er nou mooier dan iets geven wat met liefde is gebakken?”

Eerste kaartje
Marco Betman van stichting Zwerfjongeren Apeldoorn nam de koekjes in ontvangst namens de jongeren: “Een heel mooi gebaar en een moment van aandacht voor deze jongeren. Dat krijgen ze maar weinig. Voor sommigen van hen was dit het eerste kaartje dat voor hen persoonlijk is geschreven.”
Afgelopen jaar heeft de Soroptimistclub Apeldoorn de stichting Zwerfjongeren Apeldoorn gesteund met een bedrag van totaal €5.000,00 opgehaald via verschillende acties.