Stedendriehoek

Slaapfeestje tussen de apen

Apenheul bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd. Zo worden er Zomeravonden, speciaal voor gezinnen met kinderen, georganiseerd. Het wordt een écht slaapfeestje met veel extra activiteiten, een foodfestival én kinderen leren alles over slapende apen.

Het is mogelijk om na een Zomeravond tussen de apen te overnachten in een exclusieve Apenheul-lodge. Genieten van de natuur en bijzondere apengeluiden met uitzicht op het orang-oetan-eiland.

Van 23 juli tot en met 28 augustus viert het apenpark elke vrijdag- en zaterdagavond van 16.00 tot 20.00 uur een slaapfeestje tussen de apen. In samenwerking met Tim Koldenhof Producties en Viva la Pizza worden diverse activiteiten georganiseerd: een silent disco, schminken, straattheater, apennesten bouwen en een gave avondshow met speciaal gecomponeerde muziek voor Apenheul. Lekker slapen lukt natuurlijk niet met een lege maag, dus in het park is een heerlijk foodfestival. Kinderen mogen in hun pyjama komen. Kaarten zijn te koop via apenheul.nl/zomeravonden.

In het park zijn verder diverse exposities te zien rondom de geschiedenis van Apenheul. En binnenkort lanceert Apenheul in samenwerking met Europarcs bv de mogelijkheid om een exclusieve beleving te boeken middenin Apenheul: Slapen bij de apen. Dit is voor Apenheul een langgekoesterde droom die in vervulling gaat. Nadere informatie en hoe te boeken volgt nog. Ook in het centrum van Apeldoorn wordt het Apenheulfeestje gevierd met onder andere een buitenmuseum en een klim- en klautertocht voor kinderen. Alles staat in het teken van het apenpark.