Stedendriehoek

Shopping on the Road 2023

“Kom binnen, de kachel staat aan en het is gezellig hier”, lacht Esther Bosgoed van het Terwoldse DOOR Upcycling. Haar collega-ondernemers hebben zich al rond het vuur geschaard in haar werkplaats en er wordt druk gebrainstormd.

Op zaterdag 9 en zondag 10 december, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur, vindt namelijk de derde editie van Shopping on the Road plaats en de zes deelnemende ondernemers zitten al bij elkaar om de plannen te smeden. Ieder jaar groeit het evenement en dit jaar hebben zich twee nieuwe ondernemers aangesloten. Ze passen helemaal in het straatje van SOTR: Blooss koffie, met eigengebrande koffie en bijzondere thee en De Croon Classics met klassieke auto’s. De deelnemers bundelen hun krachten en zijn druk bezig om een weekend vol beleving samen te stellen. Kijken, winkelen, proeven, genieten, workshops: het gaan leuke en goedgevulde dagen worden!

De ondernemers openen natuurlijk hun winkels, schuren en werkplaatsen, maar daarnaast is er nog veel meer te doen. “We hebben dit jaar nog meer de samenwerking opgezocht met andere toffe, lokale ondernemers. Denk aan proeverijen en verkoop van mooie streekproducten”, vertelt Esther. “Belangrijk is hierbij wel dat ook deze deelnemers echt iets unieks leveren.”

“Ja, want massaproductie is uit”, vult Marlies van Melenhorst Klokken en Antiek aan. “Dat is wat ons allemaal bindt en wat dit evenement ook zo leuk maakt. Geen dertien-in-een-dozijn spul, maar echt mooie dingen met een verhaal. Van de stoere brocante bij Schuur1708 tot het zwierig Frans tweedehands van Oud Nieuws: van elk van onze artikelen is er maar één!”

Nieuwsgierig geworden? Wees welkom en laat je verrassen tijdens Shopping on the Road 2023 in Twello, Teuge en Terwolde. Meer info: Facebook en Insta @shopping_on_the_road