Stedendriehoek

Shopping on the Road 2023

TEUGE/TWELLO/TERWOLDE – De vuurkorven en BBQ staan klaar, het koor schraapt de stemmen, de wijn wordt ontkurkt, de foodtrucks draaien warm en de ondernemers staan te popelen… Het is tijd voor Shopping on the Road 2023!

Aankomend weekeinde vindt alweer de derde editie van dit weekend vol beleving plaats. De zes leukste winkels van Teuge, Twello en Terwolde gooien hun deuren open, met daaromheen nog heel veel meer. Ieder jaar is het evenement weer een beetje anders en een tikkie groter. Je start bij één van de zes ondernemers en laat je verrassen tijdens de route.

Proef de heerlijkste wijnen, hapjes en bites en sla deze alvast in voor je kerstdiner. Geniet van de geur van Glühwein en gerookte gans onder de kerstige klanken van het live koor. Laat je klok gratis taxeren of koop een toffe lijntekening van je gezin. Heb je van al dat leuks grote trek gekregen? Haal iets lekkers bij één van de foodtrucks.

Monique en Yvon van Schuur1708 in Teuge doen voor de derde keer mee met Shopping on the Road. “Op zaterdag staan er Midwinterhoornblazers bij onze kerstig ingerichte brocanteschuur en op zondagmiddag kun je proeven en kopen bij visroker Jan. By Diana Bloemstyling maakt ter plekke weer de mooiste kerststukken. Heerlijk sfeertje!”

Lotteke van woonwinkel Oud Nieuws is dit weekend voor het eerst weer open sinds de geboorte van haar dochter Julie in oktober. “Ik heb zin in om iedereen weer te zien! Shopping on the Road is zo’n goede gelegenheid daarvoor. Mijn winkel staat weer bomvol moois en voor de deur staat een foodtruck met de heerlijkste winterse soepjes. Het wordt een topweekend.”

Het evenement vindt zaterdag 9 en zondag 10 december plaats van 10.00 tot 17.00 uur in Twello, Teuge en Terwolde, Voor meer informatie: Facebook en Insta @shopping_on_the_road