Stedendriehoek

Shabu Shabu op romantische toer

APELDOORN – Shabu Shabu Sushi & Grill, gevestigd aan het Marktplein 40 in Apeldoorn, ‘goes romantic’, oftewel: op de romantische toer. Woensdag 22 februari worden de bezoekers van het restaurant welkom geheten door Cupido Zsa Zsa.

Tijdens het diner in het restaurant van Yvonne Tsé-Kok en haar echtgenoot Raymond worden de gasten toegezongen door Natasja Diks, Nancy Akerina en Timmy van Lingen. Dit alles in het kader van een nieuw initiatief binnen Shabu Shabu Sushi & Grill. “We willen elke laatste woensdag van de maand live entertainment brengen”, vertellen Yvonne en Natasja enthousiast. “We beginnen met een pilot van drie maanden. Het betreft een soort Fashion Dinner Show, in het westen van ons land al heel populair.” Natasja, naast zangeres tevens hoofdredacteur van het magazine Sneakers & Hakken, heeft alle benodigde kennis in huis rond mode en is eveneens goed ingevoerd in de wereld van de showbizz. “Ik breng op die avonden diverse soorten amusement mee; dat kunnen danseressen zijn, maar bijvoorbeeld ook een saxofonist.” Yvonne knikt: “Mijn primaire doel blijft, naast uiteraard het leveren van sushi van de allerhoogste kwaliteit, om het mijn gasten volledig naar de zin te maken. Daarbij doe ik veel dingen graag anders dan andere horecabedrijven, zo perfectionistisch ben ik wel. De beleving voor de klanten staat immers centraal. Wij genieten als zíj genieten!”
Gasten betalen deze avond overigens het reguliere tarief, dus niets extra voor het live entertainment. Zie voor meer informatie de website www.shabushabu.nl  of reserveer via telefoon 055-7440063.