Stedendriehoek

Serious Xmas Party voor goede doel

APELDOORN – Yellow Pearl brengt op vrijdag 15 december een single uit ten behoeve van 3FM Serious Request en presenteert deze tijdens de Serious Xmas Party in Gigant op zaterdag 16 december. De deuren zijn om 18.30 uur open en het feest in de popzaal begint om 19.00 uur.

Belangeloos zet Yellow Pearl zich in voor de stille ramp van 3FM Serious Request: kinderen en ouders die elkaar door een (natuur)ramp of conflict uit het oog verloren zijn. Niet alleen door deel te nemen aan de Serious Xmas Party, maar ook door een song uit te brengen en de gehele opbrengst te doneren.

“Natuurlijk dragen wij graag ons steentje bij”, zegt Emiel Pijnaker, frontman van Yellow Pearl. “En als we dat kunnen doen met waar we goed in zijn, muziek maken, dan doen we dat met heel veel liefde en plezier. We kijken er dan ook naar uit onze single te laten horen op de Serious Xmas Party en we hopen dat deze massaal wordt gedownload via Itunes.”

Naast Yellow Pearl zullen onder andere Danny Kalima (bekend van The Voice of Holland), 30 Something (akoestische groove), YourS (singer-songwriter), Excellentie (Hip-Hop/Spoken word), Back Alive (Pearl Jam tribute) en DJ Remment (soulful) optreden. Natuurlijk ontbreekt Carve niet en dit jaar geven ze een eerbetoon aan overleden muzikale helden. Dit in samenwerking met vele artiesten, zoals Hans Jansen (bekend van Wicked Games), Sabine Uitslag (Spinrock en CDA), Richard Joris (ex-Carve), Francis Burgers (ex-Carve), Joyce van der Leij (Joyce Rising), Gerrit van Engeland (Fourmad), Marq van Mazijk (Silverlane) en Marieke Duijst.

Kaarten zijn te koop via http://www.gigant.nl/podium/eer. Informatie over de line-up en het blokkenschema is te vinden op: http://seriousxmasparty.nl