Stedendriehoek

Selfie-wedstrijd op recreatiegebieden Leisurelands

BUSSLOO – Dit jaar viert Leisurelands het 55-jarig bestaan. In verband met dit jubileum organiseert het recreatiebedrijf een wedstrijd voor iedereen die het leuk vindt om een selfie te maken op de recreatiegebieden.

Deze wedstrijd wordt gehouden op acht recreatiegebieden: Berendonck, Bussloo, Kievitsveld, Rhederlaag, Slingeplas, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren in de maanden juni, juli, augustus en september. Op die recreatiegebieden staat duidelijk aangegeven door middel van een bord waar de selfie spot zich bevindt.

 

Met deze selfie-wedstrijd zijn leuke prijzen te winnen. Van een heerlijke Tony Chocolonely tot een opblaasbare flamingo die voor veel waterpret zorgt. Iedere maand vallen er twee deelnemers per recreatiegebied in de prijzen. Om kans te maken op deze prijzen moeten de deelnemers de Facebookpagina en/of Instagrampagina van Leisurelands volgen.

 

Meedoen is simpel: de deelnemer upload een selfie via zijn/haar sociale-mediakanalen met de gebiedsnaam in de hashtag en tag Leisurelands in de foto. De voorwaarden zijn dat de selfie gemaakt is bij de selfie spot op één van de acht recreatiegebieden en dat het thema ‘recreatie’ duidelijk in beeld wordt gebracht. Originaliteit wordt gewaardeerd. Voor de volledige voorwaarden, zie de website van Leisurelands: www.leisurelands.nl/selfie.