Stedendriehoek

Schilderachtige samenwerking in Apeldoorn

Schilders- en onderhoudsbedrijf Steven Jansen en te Loo Meesterschilders zijn een samenwerking aangegaan. Samen hebben zij meer dan 130 jaar ervaring en er zijn nu meer dan 50 schilders aan het werk. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart vanuit de locatie van Steven Jansen bv aan het Jean Monnetpark 17 in Apeldoorn.

Henny te Loo neemt voor beide bedrijven de functie van commercieel directeur op zich. Richard Jansen is financieel directeur en Steven Jansen bekleedt de functie van algemeen directeur.

Beide bedrijven vullen elkaar heel mooi aan. De toevoeging van te Loo Meesterschilders aan Steven Jansen brengt 92 jaar aan expertise met zich mee. Dat betekent veel extra kennis en ervaring van een meesterschilder. Hierdoor wordt de continuïteit versterkt en kunnen klanten van Steven Jansen nog beter worden bediend. De klanten van te Loo Meesterschilders kunnen door deze samenwerking ook met grotere projecten bij hen terecht. Meer mankracht betekent meer slagkracht en een brede dienstverlening met dezelfde kwaliteit en service die ze gewend zijn.