Stedendriehoek

Samen werken aan sterke economie

Een evenement voor Ondernemers. Met inspirerende sprekers en een introductie van een nieuw digitaal platform (Ondernemen055) met muzikale en "theatrale" invulling. Foto Rob Voss - www.robvoss.nl

Ondernemers met een leuk idee voor een project of initiatief, kunnen dit presenteren tijdens de Dragons’ Den en maken daarmee kans op een van de Ondernemen055-cheques.

“Ben je ondernemer in Apeldoorn? Heb je creatieve ideeën voor versterking van de economie in Apeldoorn? Dan nodigen we jou van harte uit! Op vrijdag 24 september organiseert de Economische Alliantie een netwerkwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn. Tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvindt bij STOOM, gaan niet alleen verschillende initiatieven en projecten op de zeepkist; ook jij kan jouw idee voor een project of initiatief tijdens de Dragons’ Den presenteren! Én daarmee kans maken op een van de Ondernemen-055-cheques ter waarde van €1.000, €1.500 en zelfs €2.500 om jouw idee verder uit te werken”, vertelt Wendy Blom.

Ondersteuning voor versterking lokale economie

De Economische Alliantie is een samenwerking tussen de Bedrijvenkring Apeldoorn, VNO-NCW Midden, gemeente Apeldoorn, Aventus en Rabobank Apeldoorn e.o. De jury van de Dragons’ Den bestaat uit vertegenwoordigers van deze organisaties. Wethouder economische zaken en jurylid Jeroen Joon kijkt uit naar de pitches. “Dit is een fantastische manier om niet alleen je idee te presenteren, maar ook om andere Apeldoornse ondernemers te ontmoeten. Zo werken we samen aan een nog sterkere Apeldoornse economie.”

Jouw idee pitchen voor de jury
Blom: “Levert jouw idee een bijdrage aan de Uitvoeringsagenda Economie van Apeldoorn? Stuur dan een mail naar doen@ondernemen055.nl. Geef dit aan bij je aanmelding en dan laten we weten of je mag pitchen voor de jury. Wil je eerst overleggen over je inzending? We nemen dan contact met je op.”

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst
“Ben jij ondernemer in de gemeente Apeldoorn en wil jij naar de netwerkbijeenkomst komen en de pitches horen? Meld je dan aan via doen@ondernemen055.nl.”

Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn 2017-2022
Bedrijfsleven, organisaties in zorg, onderwijs en gemeente hebben een gezamenlijke Uitvoeringsagenda gemaakt voor de versterking van de economie van Apeldoorn. De ambitie en uitdaging van de agenda is om de economische positie van Apeldoorn uit te bouwen en te versterken. “Daarbij richten we ons op drie speerpunten: het realiseren van een excellent vestigingsklimaat en -plaats, het vernieuwen en versterken van de arbeidsmarkt en de inzet op duurzaamheid en circulariteit. De Uitvoeringsagenda heeft als doel om te stimuleren, verbinden en communiceren. We streven daarom naar een voortdurende stroom aan projecten die onze economie helpen versterken. Die ondersteunen we!”

STOOM
De bijeenkomst vindt plaats bij STOOM aan de Vlijtseweg 114 te Apeldoorn. “Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. Mogelijk moeten we werken met het coronatoegangsbewijs en is er een maximumaantal bezoekers. Het is noodzakelijk dat je je vooraf aanmeldt voor de bijeenkomst.”