Stedendriehoek

Samen met Sinterklaasstomen over de Veluwe

BEEKBERGEN – Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn in november weer in ons land en dat gaat de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) vieren op de zaterdagen 25 november en 2 december. Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op stoomtreinen. Hij komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen, om samen met de bezoekers te genieten van een heerlijke reis in de Sinterklaas Pepernoten-Express.

“Rijd samen met Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten over de Veluwe in de Pepernoten-Express. Ze nemen natuurlijk niet alleen pepernoten mee, maar er is voor ieder kind ook nog eens een verrassing. En de Zwarte Pieten zullen tijdens de rit naar Dieren zeker niet stilzitten. Dat wordt samen met Sinterklaas en een heleboel Pieten genieten van een reis in één van onze luxe zitrijtuigen. De aanvangstijd is op zaterdag 25 november rond 11.00 uur of om 14.30 uur op het Museumstation Beekbergen. Op zaterdag 2 december is de aanvangstijd om 13.30 uur”, aldus een woordvoerder.

Pannenkoekenbuffet

“Op de rit van zaterdag 2 december om 13.30 uur zijn er nog een aantal plaatsen te reserveren in het luxe restauratierijtuig dat meerijdt in de Sinterklaas Pepernoten-Express. Daar kun je samen met Sinterklaas en zijn Pieten genieten van een heerlijk pannenkoekenbuffet tijdens de stoomtreinrit naar Dieren en terug. Kijk snel in onze kaartjeswinkel voor de beschikbaarheid.”

Voor de Sinterklaas Pepernoten-Express is online reserveren noodzakelijk. Ga daarvoor naar de VSM kaartjeswinkel op www.stoomtrein.org. De prijzen voor de stoomtreinrit zijn voor volwassenen €20,- en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar €14,-. De prijzen voor de stoomtreinrit mét pannenkoekenbuffet op 2 december zijn voor volwassenen €30,- en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar €23,-.Kinderen tot en met 2 jaar reizen gratis mee (op schoot). Bij de prijzen zit inbegrepen de reis per stoomtrein, koffie, thee en ranja en voor de kinderen is er een cadeau. Het pannenkoekenbuffet kan niet worden gecombineerd met de losse rit.