Stedendriehoek

Royaal genieten

De lente is aangebroken. Voor mij is dit ongetwijfeld de mooiste tijd van het jaar. Eindelijk kunnen de deuren weer open, kunnen we genieten van de warme zon op onze huid en de gezelligheid van samen buiten eten. Ik barst van de energie om allerlei leuke dingen te ondernemen. En laat Apeldoorn nu net de perfecte plek zijn om dat ‘royaal’ te doen, want wat is er veel te doen! Mijn tip: duik dus vooral eens de stad in en geniet van de zonnige terrassen, de talloze activiteiten en onze leuke winkels.

Vanaf deze maand tot het einde van de zomer is er extra veel te beleven in de binnenstad tijdens Royal Sundays, een mooi initiatief vanuit Centrum Management Apeldoorn. Deze zondagen zijn niet alleen de winkels en horecagelegenheden geopend, maar je vindt hier ook een mix van kunst, muziek, levend theater en sport in het hart van de stad. Afgelopen zondag heb ik onwijs genoten van de steltenlopers; ik kan niet wachten om te zien wat er aankomende weken nog meer op het programma staat. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar Hop naar de Stad, een zomers bierfeest dat onder de nieuwe Markthal plaatsvindt.

Bekijk onze Royal Sundays-kalender op uit.inapeldoorn.nl/royal-sundays voor een compleet overzicht van alle activiteiten. Wij noemen dit ‘royaal genieten’, en ik nodig je uit om het zelf te komen ervaren. Ik wens je een fijne, zonnige periode toe en hoop je snel in onze gezellige stad te zien, dus: hop… naar de stad!

Claudi Groot Koerkamp

directeur-bestuurder

Apeldoorn Partners