Stedendriehoek

Rouwen na verlies van een geliefde is vaak een eenzame bezigheid.

Rouwen na verlies van een geliefde is vaak een eenzame bezigheid. Het kan lijken of de wereld stil staat en alles moeilijk weer in beweging te krijgen is. Een ontmoeting met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben meegemaakt kan dan heel helpend zijn.

Humanitas organiseert maandag 13 mei weer een rouwcafe. Dit is bedoeld om mensen, die rouwen om het verlies van een geliefde, bij elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te bieden om hun verhalen en ervaringen te delen.

Deze keer willen we met elkaar kijken hoe schrijven kan helpen om te gaan met rouw en verdriet. Er zijn mogelijkheden om dat wat lijkt stil te staan weer in beweging te krijgen middels het uitdrukking geven met behulp van taal en woorden.

Veronica Simonett (onder andere bekend van kasimto.com en klankverbinding.nl) is gefascineerd door de kracht van klank, muziek en het gebruik van woorden en schrijven. Zij zal de avond inleiden en ons meenemen om de mogelijkheden te ontdekken.

Het rouwcafe wordt gehouden in Wijkgebouw De Driehoek aan de Rielerweg 110 in Deventer. De avond begint om 19.30 uur. De toegang en de koffie en thee zijn gratis. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Kom en wees welkom, maandagavond 13 mei!

Als je vragen hebt kun je ons bereiken op 06 53 82 58 30 of op steunbijverlies.deventer@humanitas.nl