Stedendriehoek

Rolycom glorieus kampioenStedendriehoek Businesscompetitie

LIEREN – Vanaf 1999 strijden jaarlijks circa 150 bedrijven bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh voor de cup met de grote oren van de Uitgeverij Stedendriehoek Businesscompetitie. Ieder bedrijf speelt in een team met twee golfers eerst poulewedstrijden en aansluitend de finales.

De spanning was te snijden toen vorige week dinsdag om 16.00 uur de hoorn klonk voor de shotgun-start van de Stedendriehoek Businesscompetitie. Liefst 29 teams gingen tegelijk van start om de ronde van 9 holes in zo min mogelijk slagen af te leggen. Op deze dag was vooral het samenspel als team van groot belang, want een verloren slag is funest bij een deelnemersveld van deze omvang.

 

Voor Roberto Gerrits en zijn vaste speelpartner Kamil Arslaner was hun ervaring een groot voordeel tegenover een groot deel van de rest van de deelnemers en met extra concentratie wisten zij hun ronde in 32 slagen te volbrengen. Een uniek resultaat, want met deze score wisten zij het hele veld achter zich te laten en was er geen play-off nodig. Rolycom, het bedrijf van Roberto, is dan ook de naam die glorieus op de grote kolom onder het kunstwerk van Karl Grunschel in de entree van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh wordt bijgeschreven en hiermee vereeuwigd.

 

De tweede plaats ging naar Blanken Controls met Willem Dikker Hupkes en Erik van Asselt. Real Concepts met Tom Schreuder en Hendrik-Jan Verweij legde beslag op de derde plaats. Na alle spanning keerde in het clubhuis de gezelligheid weer terug en kunnen alle teams zich gaan opmaken voor de Stedendriehoek Winter Business League, die op 14 november van start gaat.